CD&V Poperinge heet u welkom In de kijker

CD&V Poperinge heet u van harte welkom

2015: OP KRUISSNELHEID!

Was 2013 een jaar van afwerken, evalueren
en opstarten van projecten uit de vorige legislatuur dan was 2014 het jaar waarin het eind 2013 goedgekeurde meerjarenplan
2014- 2019 is gestart op het terrein.

En dat is nu overal te zien. 

Lees verder...
_____________________________________________________________________________________

Bedankingsprent voor onthaalouders.

Schepen voor Kinderopvang Loes Vandromme (CD&V) is op de Dag van de Onthaalouder bij alle Poperingse onthaalouders langsgegaan met een bedankingsprent van de hand van de Poperingse illustrator Xavier Truant. Ook Els en Katja Braet van Baboes kregen zo'n prent. Ze toont een onthaalmoeder die de handen ... Lees meer..

Feest van de burgemeester op 19 september!

In 2015 is Christof Dejaegher reeds 10 jaar onze burgemeester. Dit willen we vieren, samen met alle inwoners van Poperinge. PROGRAMMAVanaf 18u30: Gratis volksreceptie voor alle Poperingenaars met muziek en kinderanimatie.Vanaf 20u:The Mini Maxi Band - Laura Lynn - DJ Sam De Bruyn - DJ Down Under.De ... Lees meer..

CD&V Poperinge voor de tweede maal in enkele weken in rouw.

Enkele weken na het plotse overlijden van ere-schepen Gilbert Feryn na een bestuursvergadering krijgt CD&V Poperinge opnieuw bijzonder slecht nieuws te verwerken.Gisterenavond is de voorzitter van de CD&V afdeling van Poperinge Henri Lefever op vakantie in Portugal plots overleden. Het slechte ... Lees meer..

Ere-schepen Gilbert Feryn overleden.

Vanavond is ere – schepen van Poperinge Gilbert Feryn op 77 - jarige leeftijd overleden in het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper.Gilbert woonde gisterenavond  19 mei nog de vergadering van het plaatselijke partijbestuur van CD&V bij en stelde nog een vraag over zijn dorp Krombeke, dat hem heel ... Lees meer..

CD&V provincieraad keurt aanleg fietspad Douvieweg goed.

PROVINCIERAAD KEURT AANLEG FIETSPAD DOUVIEWEG GOED donderdag, 30 april, 2015 In de provincieraad van 30 april werd het bestek en de gunningswijze voor de aanleg van het fietspad langs de Douvieweg in Poperinge goedgekeurd.   Totale raming van de werken bedraagt 1.538.151,10 euro (excl. Btw). ... Lees meer..

Als de vos de passie preekt, boer past op uw ganzen...

ALS DE VOS DE PASSIE PREEKT, BOER PAS OP UW GANZEN maandag, 4 mei, 2015 In de provincieraad deed N-VA-provincieraadslid Wim Aernoudt, een voorstel waarin hij vraagt de landbouwers 1 jaar vrijstelling te geven van de provinciale bedrijfsbelasting.   Met de CD&V-provincieraadsfractie keurden ... Lees meer..

Uitnodiging: Studie- & thema- avond, op 12 mei om 20u in De Kring.

Lees meer..

"Politica's op de sofa" op 3 april, een geslaagde avond!

Fotoverslag hier terug te vinden! Lees meer..

Wij maakten ons sterk: politica's op de sofa.

Lees meer..

"Vrouwen hebben meer empathie dan mannen."

'Vrouwen hebben meer empathie dan mannen" Vier vrouwen, vier generaties in de politiek. Monique Leicher, Maria Vancaeyseele, Marleen Baelde en Loes Vandromme stonden en staan hun mannetje in een mannenbastion, de Poperingse gemeentepolitiek. Wij brachten hen samen om te praten over de meerwaarde van vrouwen ... Lees meer..

Poperinge "vergroent" zijn kerkhoven.

Het gebruik van onkruid verdelgende pesticiden en andere schadelijke producten is verboden vanaf 1 januari 2015. Het stadsbestuur heeft daarom het plan opgevat om al onze begraafplaatsen gefaseerd herin te richten. Dit werd een eerste keer toegelicht met een PowerPoint door de stadsingenieur tijdens ... Lees meer..

Loes Vandromme: 'Ik wil samenhorigheid stimuleren'.

Loes Vandromme, schepen van Cultuur, Onderwijs, burgerlijke stand en Sociale zaken “Ik wil samenhorigheid stimuleren” Loes Vandromme is nog maar 35, maar heeft ondertussen al bijnatien jaar ervaring als schepen in Poperinge. Haar bevoegdheden cultuur, onderwijs, bevolking en burgerlijke ... Lees meer..Archief »

© CD&V poperinge - Boeschepestraat 65 - 8970 Poperinge - Contact - Sitemap